Abonnement Verwachting

Losse nummers van "Verwachting" zijn alleen te verkrijgen tijdens de lezingen in Amersfoort of in het land  of via aanvraag bij de administratie van "Verwachting" (zie hier onder).

Een abonnement op het kwartaalblad "Verwachting" kost  18,=  EURO per jaar
Wilt u een abonnement op "Verwachting" dan kunt u zich opgeven via:

de website door invulling van het abonnementsformulier

of

de volgende gegevens op te sturen:
Straat
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (eventueel)

onder vermelding van
Abonnement Verwachting
naar het adres

Wietse de Vries
Valreep 6
3904 PH Veenendaal

of

U krijgt dan een acceptgiro toegestuurd.

DONATEUR

U kunt ook donateur worden van stichting "De Heraut" voor 25,=  EURO per jaar. U krijgt dan ons blad gratis toegestuurd. U kunt zich als donateur aanmelden door uw gegevens op te sturen zoals hierboven aangegeven. Vermeldt dan wel Donateur in plaats van Abonnement Verwachting

GIFTEN

Ook giften ter ondersteuning van het werk van de stichting zijn uiteraard zeer welkom. Uw giften worden gebruikt om de spirituele inzichten die de stichting voorstaat verder te verspreiden.
U kunt uw giften storten op  IBAN:  NL 67 INGB 0007458696 t.n.v. stichting "De Heraut" te Veenendaal onder vermelding van "gift"