Mijn Beschermengel en ik

Mijn beschermengel heeft ons in de geestelijke wereld voorbereid op het komende aardse leven en op de lessen die ons daar te wachten zouden staan. Daarna daalden we samen naar de aarde af. Toen daarbij de sluier der vergetelheid over ons heen viel, verloren we de directe verbinding met onze engel, ook al bleef deze voortdurend dicht bij ons. Bij het vervullen van onze levensopdracht staat onze engel ons steeds terzijde, zodat we op de juiste wijze geestelijk groeien. Daarbij is onze engel in deze tijd vooral gericht op de geboorte van ons hoger zelf.

Elke nacht ontmoeten we onze engel, ook al zijn we ons dat niet bewust: daarbij legt onze engel bijvoorbeeld een diep verlangen naar antwoorden in ons neer. In deze tijd wordt van ons gevraagd om ons weer de verbinding met onze engel bewust te worden, en ons bewust te maken hoe dat dan wel mogelijk is.

Mijn Beschermengel en ik

Mijn beschermengel en ik