Aankondiging nieuw Symposium

ZONDAG 4 JUNI 2023

Rudolf Steiner en Johannes, twee gezworen vrienden

Zondag 4 juni 2023 was een buitengewoon inspirerende dag in het prachtige Orpheus in Apeldoorn. Met een opkomst van bijna 1100 mensen kwamen we samen om te luisteren naar lezingen over Rudolf Steiner en Johannes/Lazarus. Het was een ontroerend moment om weer herenigd te zijn, om weer als gemeenschap samen te komen.

De lezingen brachten de wijsheid van deze twee belangrijke figuren uit de geschiedenis op een toegankelijke manier naar het heden. En dat was werkelijk hartverwarmend. Hans Stolp, met zijn innemende stijl en diepgaande kennis, slaagde erin om ons te laten delen in deze wijsheid.

Het was een bijzondere ervaring om te zien hoe de kracht van zijn lezingen ons allen raakte. Zijn betrokkenheid en passie voor het overbrengen van deze wijsheid waren voelbaar in elke zin. Hij wist de complexe onderwerpen helder en begrijpelijk te presenteren, waardoor we allemaal konden genieten van de diepe inzichten die werden gedeeld.

Het samenzijn op deze dag heeft een blijvende indruk achtergelaten op ons allemaal. Het heeft ons geïnspireerd, verrijkt en ons bewust gemaakt van de waardevolle lessen die we kunnen halen uit het gedachtegoed van Rudolf Steiner en Johannes/Lazarus. We zijn dankbaar voor deze bijzondere gelegenheid om samen te komen en te leren, en we kijken uit naar toekomstige evenementen waar we nog meer kunnen genieten van de warmte en wijsheid die Hans Stolp met ons deelt.